Uuden sadon pinaattia
Prinsessahäitä juhlistettiin täällä uuden sadon pinaatilla. Fetapinaattipiiraasta tuli mehevä ja maukas. Toivon mukaan pinaattia puskee innokkaasti lisää. Se kasvaa lavassa muiden salaattitarpeiden ja yrttien kanssa.
Pohja:
2,5 dl vehnäjauhoa
0,6 dl soijajauhoa
0,2 dl perunamuussijauhetta
1 tl paprikajauhetta
1 tl leivinjauhetta
200 g voita
0,5 dl kylmää vettä
nypitään sekaisin, painellaan vuokaan ja paistetaan pohjaa 200° C kymmenen minuutin ajan.
Täyte:
2 dl ryöpättyä ja hakattua pinaattia (iso kulhollinen tuoreita)
pieni sipuli kuullotettuna (kuullota kuivalla pannulla)
200 g fetaa
2 munaa
150 grammaa tuorejuustoa (tai ranskankermaa tai smetanaa)
1 dl kermaviiliä
1 dl ruokajugurttia
0,5 dl parmesanraastetta
0,5 tl muskottipähkinää
Pinnalle emmentalraastetta.
Paistetaan 25 minuuttia. Kiertoilmassa lämpötila 175° C.
Pohja:
2,5 dl vehnäjauhoa
0,6 dl soijajauhoa
0,2 dl perunamuussijauhetta
1 tl paprikajauhetta
1 tl leivinjauhetta
200 g voita
0,5 dl kylmää vettä
nypitään sekaisin, painellaan vuokaan ja paistetaan pohjaa 200° C kymmenen minuutin ajan.
Täyte:
2 dl ryöpättyä ja hakattua pinaattia (iso kulhollinen tuoreita)
pieni sipuli kuullotettuna (kuullota kuivalla pannulla)
200 g fetaa
2 munaa
150 grammaa tuorejuustoa (tai ranskankermaa tai smetanaa)
1 dl kermaviiliä
1 dl ruokajugurttia
0,5 dl parmesanraastetta
0,5 tl muskottipähkinää
Pinnalle emmentalraastetta.
Paistetaan 25 minuuttia. Kiertoilmassa lämpötila 175° C.
Kommentit
Lähetä kommentti