Porkkana-broileria lounaalle
Kuusenkerkkien kulta-aikaan kannattaa ripotella sopiviin ruokiin näitä ravinteikkaita luonnonantimia. Tässä päivän pikaisen lounaan ohje (yhden hengen annos):
3 porkkanaa pilkottuna
1 tl voita
0,5 tl ruskeaa sokeria
timjamia
150 g kypsää broilerin rintafilettä (tai vastaavaa)
1 dl keitettyjä kikherneitä
kourallinen kuusenkerkkiä
valkopippuria
balsamico-kastiketta
Siivuta porkkanat ja paista pannulla voin, sokerin ja timjamin kanssa melkein kypsiksi (ohuet siivut paistuvat nopeasti, saavat jäädä napakoiksi). Kun porkkanat ovat miltei kypsiä, lisää viipaloitu broileri ja kikherneet. Kypsennä ja kaada lautaselle. Jauha myllystä valkopippuria, mausta kevyesti balsamicolla tai muuten makusi mukaan ja ripottele annoksen päälle kuusenkerkät.
3 porkkanaa pilkottuna
1 tl voita
0,5 tl ruskeaa sokeria
timjamia
150 g kypsää broilerin rintafilettä (tai vastaavaa)
1 dl keitettyjä kikherneitä
kourallinen kuusenkerkkiä
valkopippuria
balsamico-kastiketta
Siivuta porkkanat ja paista pannulla voin, sokerin ja timjamin kanssa melkein kypsiksi (ohuet siivut paistuvat nopeasti, saavat jäädä napakoiksi). Kun porkkanat ovat miltei kypsiä, lisää viipaloitu broileri ja kikherneet. Kypsennä ja kaada lautaselle. Jauha myllystä valkopippuria, mausta kevyesti balsamicolla tai muuten makusi mukaan ja ripottele annoksen päälle kuusenkerkät.
Kommentit
Lähetä kommentti