Ruokaisa salaatti
Pitkän luennon jälkeen kohti bussia ruokakaupan kautta. Koskikeskuksen K-marketissa nälkäisenä ihmettelin, että mitä sitä tänään laittaisi. Yliopistolla saa todella hyvää ruokaa ja edullisesti, mutta tykkään laittaa kotiruokaa. Siinä pää tyhjänä ihmetellessäni nappasin Ruoka-Pirkan kaupan telineesta (maaliskuu 2011, s. 33). Löytyi kelpoisa resepti, joka oli nimetty Napolin salaatti:
1 pussi Pirkka-kasvissuikaleita (peruna, porkkana, palsternakka, purjo, selleri, sipuli)
1 pussi pakasteherneitä
150 g palvikinkkua
2 omenaa
2 dl maustekurkkuviipaleita (kotona oli Coctail-kurkkuja)
1 purkki Crème Bonjour Cuisinea
1 rkl sinappia
1 tl viherpippuria
ripaus sokeria
Kevyesti kypsennys vihanneksille. Kaikki sekaisin. Suolaa ei tarvitse lisätä, sitä on aineksissa. Parasta, jos saa hetken vetäytyä. Sopii myös ruisleivän päälle. Korvaa hyvin kaupasta valmiina ostettavan italiansalaatin.
1 pussi pakasteherneitä
150 g palvikinkkua
2 omenaa
2 dl maustekurkkuviipaleita (kotona oli Coctail-kurkkuja)
1 purkki Crème Bonjour Cuisinea
1 rkl sinappia
1 tl viherpippuria
ripaus sokeria
Kevyesti kypsennys vihanneksille. Kaikki sekaisin. Suolaa ei tarvitse lisätä, sitä on aineksissa. Parasta, jos saa hetken vetäytyä. Sopii myös ruisleivän päälle. Korvaa hyvin kaupasta valmiina ostettavan italiansalaatin.
Kommentit
Lähetä kommentti